Winactie Maxiteak

Win een stijlvol barmeubel t.w.v. € 499 geschonken door Maxiteak

Deze stijlvolle, inklapbare bartafel in kwaliteits-teak is een prachtige aanvulling voor jouw tuin.

Ideaal voor tuinfeestjes, barbecues of gewoon onder zijn tweetjes. De inrichting maakt het eenvoudig om alles op te bergen. De bartafel kan ingeklapt worden om ruimte te besparen.

Ze zorgt voor een gezellige ontspannende vakantiesfeer samen met je familie of vrienden!

 

Waag jouw kans en vul onderstaand formulier in. Meedoen kan t.e.m. 6 mei 2024. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd en zal ook vermeld worden op onze website en social media.

SINCE 2005

Al 18 jaar is Maxiteak gespecialiseerd in het aanbieden van buitenmeubelen in teak, riet en wicker van de allerhoogste kwaliteit aan groothandelsprijzen.

Door rechtstreeks in te voeren vanuit Indonesië, het land waar vrijwel al het teakhout en riet wordt geproduceerd, en geen tussenschakels te gebruiken, garanderen wij jou de scherpste prijzen.

ONS AANBOD

Binnen de brede collectie teak buitenmeubelen vind je verschillende stijlen tuinsets, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels, bijzettafels en decoratie. Dit aangevuld met stoelen en decoratie in wicker en riet.

Geïnspireerd door onze passie en liefde voor de ‘natural lifestyle’, handgemaakte objecten, vakmanschap, en de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, bieden wij sinds enkele jaren ook decoratie aan, zowel voor je interieur (manden, geurkaarsen, verlichting…), als voor je tuin en poolhouse (kussens, windlichten, bloempotten, loungestoeltjes…).

Voor meer informatie en de laatste trends surf naar https://maxiteak.be.

Bezoek Maxiteak tijdens de Tuindagen van Beervelde op stand 468.

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag en het privacy statement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de nieuwsbrief van Maxiteak wilt ontvangen houden zij je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen. Als je aangeeft dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen van de Tuindagen van Beervelde, dan houden we je op de hoogte van de Tuindagen, ticketverkoop, workshops en toekomstige winacties. Je kan je voor deze nieuwsbrieven te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Maxiteak en de Tuindagen van Beervelde gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Winactie

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.