De locatie

Het Park van Beervelde is de ideale locatie voor jouw corporate event. De Orangerie, in het Koetshuis, is uitermate geschikt voor vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten,  teambuildings en nog zoveel meer. Tijdens jouw event kan je ook gebruik maken van het Park voor allerlei activiteiten.

Wij beschikken over 3 zalen die afzonderlijk of samen gehuurd kunnen worden. Alle zalen bevinden zich op het gelijkvloers en zijn vlot toegankelijk voor mindervaliden. Wij beschikken tevens over een ruime privéparking, gelegen vlak bij het Koetshuis. Het Park van Beervelde is vlot bereikbaar en is gelegen op 2 km van afrit Lochristi op de E17.

Indien je eerst een bezoek wenst te brengen aan de locatie, of je wenst meer informatie, kan je dit aanvragen via de knop hieronder.

Contact

DE ORANGERIE

Deze L-vormige zaal heeft een bruikbare oppervlakte van 166 m². De zaal is uitgerust met een beamer, een projectiescherm, een interne geluidsinstallatie, Wifi en vast internet. De zaal kan opgesteld worden voor ongeveer 100 personen in zowel theateropstelling, in een cabaretopstelling, een carréopstelling of in een schoolse opstelling. Het andere deel van de zaal is nog steeds beschikbaar voor de staande receptie. De Orangerie beschikt ook over aangepaste sanitaire voorzieningen (incl. toilet voor mindervaliden) en een grote keukenruimte met aparte ingang. Het binnenplein staat ook ter beschikking tijdens jouw event.

DE PLANKENVLOER EN DE SCHOOL

Onze kleine zalen, de Plankenvloer (68 m²) en de School (90 m²), hebben een sfeervol landelijk en authentiek karakter. Deze zijn uitstekend geschikt voor vergaderingen, seminaries, enz.

De Plankenvloer is geschikt voor 25 à 30 personen. De School geeft plaats aan een 100 tal personen in theateropstelling.

Jouw cateraar/eventmanager staat in voor het huren van een beamer en scherm. Wij hebben een flipchart ter beschikking. Beide zalen beschikken over Wifi.

HET PARK EN DE SCHAPENSTAL

Een groen kader voor de organisatie van jouw personeelsfeest of event? Het Park van Beervelde strekt zich uit over een oppervlakte van 25 hectare. We beschikken over grasvlaktes voor het plaatsen van een of meerdere tenten, open ruimtes voor het opzetten van diverse openluchtactiviteiten, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

De authentieke Schapenstal biedt plaats voor een klein binnen event al dan niet in combinatie met de groene ruimte ervoor.

Catering

Het Park van Beervelde werkt samen met:

Coeur Catering

DC catering

De Feestarchitect

Bij hen kan je steeds terecht voor alle verdere informatie.

Andere catering word enkel bij uitzondering toegelaten en mits extra kosten.

De leukste teambuilding activiteiten