Jouw event in het
Park Van Beervelde

Het Park van Beervelde, een 25 hectare groot privédomein, ontvangt jullie graag in zijn sfeervol Koetshuis, waar de verschillende zalen rond een gezellige binnenkoer liggen. Er is een ruime en dichtbij de zalen gelegen privéparking. Deze locatie leent zich perfect voor tal van initiatieven, zowel private als corporate.

Voor corporate events klik hier

Huwelijksfeest, familiefeest, babyborrel, pensioenfeest, verjaardagsfeest, communiefeest of lentefeest, fotoreportage zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die onze zalen en het park bieden.

Meer info:

of via ons contactformulier.

Contact

De Orangerie

De Orangerie, onze feestzaal, is L-vormig en heeft een bruikbare oppervlakte van 166 m². Deze zaal biedt veel mogelijkheden om jouw feest helemaal naar eigen keuze in te richten. De receptie kan bij mooi weer doorgaan op het binnenplein van het Koetshuis.

Deze zaal is uitgerust met een beamer, een projectiescherm, een interne geluidsinstallatie, Wifi en vast internet. De capaciteit van de zaal is ongeveer 130 personen (voor een zittend diner). De Orangerie beschikt ook over aangepaste sanitaire voorzieningen (incl. toilet voor mindervaliden) en een grote keukenruimte met aparte ingang.

De Plankenvloer en de School

Onze kleine zalen, de Plankenvloer (68 m²) en de School (90 m²), hebben een sfeervol landelijk en authentiek karakter. Deze zijn uitstekend geschikt voor kleine familie bijeenkomsten, ceremonies enz. Bij een huwelijksfeest zijn deze zalen ook steeds inbegrepen.

Ceremonie in het Park


Een onvergetelijk ja-woord? Wij hebben in het Park verschillende romantische plaatsen die perfect zijn voor een ceremonie. Onder andere de ommuurde moestuin, onze boomhut en het plein rond de Schapenstal. Samen met je ceremoniemeester maak je er een onvergetelijk moment van. Bij minder goed of slecht weer kan je steeds terecht in een van de binnen locaties van het Koetshuis, de Plankenvloer, de School.

Feest in het Park


Liever een tuinfeest, met een mooie tent in het Park is ook dat mogelijk. Zo kan je echt de architect van je eigen feest zijn. Het aantal genodigden is dan ook onbeperkt. Samen met jouw wedding planner en/of jouw cateraar kan je zelf de grootte, inrichting, decoratie en catering bepalen.

Catering

Het Park van Beervelde werkt samen met:

Coeur Catering

DC catering

De Feestarchitect

Bij hen kan je steeds terecht voor alle verdere informatie.

Andere catering wordt enkel bij uitzondering toegelaten en mits extra kosten.

360° Virtuele tour

Neem alvast een virtuele toer van het Koetshuis en een gedeelte van het Park van Beervelde.