TREK EENS AAN (Marc) DE BEL!

Op zondag 10 oktober komt Marc de Bel van 11 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 15 uur naar de sprookjesachtige Tuindagen van Beervelde.

Op de stand van Ecosnooze (stand 502), waar geen beren, maar alpaca's te zien zijn!

Marc beantwoordt er al jullie vragen en maakt met plezier leuke tekeningetjes in jullie boeken. Tot dan!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en win leuke prijzen

Download en print de kleurplaat van Marc de Bel en kleur hem zo mooi mogelijk in. Bezorg ons de ingekleurde tekening ten laatste op zaterdag 9 oktober per mail naar admin@parkvanbeervelde.be of per post naar De Vrienden van het Park - Toverstraat 6 - 9080 Beervelde of bezorg hem vrijdag 8 of zaterdag 9 oktober op de stand van Ecosnooze (stand 502). (Algemene voorwaarden)

Haal hier de kleurplaat

Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info