Volgende Tuindagen op 7, 8 en 9 mei 2021

De Tuindagen van Beervelde, "Het Feest van de Tuin", een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden en familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een prachtig kader terugvinden.

In het kader van de publicatie van het nieuwe boek van Marc Verachtert en Bart Verelst zal het thema van deze editie “De Hapklare tuin” zijn.

 

Meer info 

 

Overnachten in een 'Tortiga'

Een ‘Tortiga’ is een design object waarvan de vorm aan een schildpad (Tortuga in het Spaans) doet denken. Er staan drie Tortiga’s in het Park, identiek in grootte en vorm, doch elk met een eigen binnen-en buitenafwerking. Ze bieden elk alle faciliteiten (incl. douche, toilet, koffiezet, vuurschaal) om comfortabel in de natuur te kunnen overnachten.

Meer info 

Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info