Welkom in het Park van Beervelde

Tuindagen van Beervelde

Tuindagen

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement

Lees verder ...

Park van Beervelde

Het Park

Een 25ha groot kasteelpark aangelegd in 1873 als uitstalraam voor de toen nog prille Gentse sierteelt en vandaag nog steeds onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden.

Lees verder ...

Park van Beervelde

Jouw event

Het Park van Beervelde, een 25 hectare groot privédomein, ontvangt jullie graag in zijn sfeervol Koetshuis, waar de verschillende zalen rond een gezellige binnenkoer liggen. Er is een ruime en dichtbij de zalen gelegen privéparking. Deze locatie leent zich perfect voor tal van initiatieven, zowel private als corporate.

Lees verder ...

Dubarry outdoor laarzen zijn ontworpen om elk terrein en elke weersomstandigheid te overwinnen, van de iconische hoge laarzen tot onze tijdloze lage en halfhoge stijlen.

Dankzij duurzame waterbestendigheid en ademend vermogen met GORE-TEX technologie blijven je voeten de hele dag droog en comfortabel.

De wedstrijd is afgelopen en het lot heeft beslist, de winnaar van de Dubarry outdoor laarzen is: Christophe Matthijs

(Meedoen kan t.e.m. 7 april 2024. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd en zal ook vermeld worden op onze website. Wedstrijd zonder aankoopverplichting)