B&B Casa-Cosi - Bed & Breakfast

Van harte welkom in ons casa-cosi nestje! Graag delen wij met jullie onze passie voor interieur, wellness & gastvrijheid. Dompel je onder in een wereld van écht genieten en relaxen, ver weg van alle stress. Kortom: een betaalbaar plekje voor zowel zakenmensen, koppels, families, vrienden & vriendinnen of gewoon voor wat me-time!

Casa-Cosi heeft vijf luxueuze gastenkamers, sinds kort kunnen onze gasten ook gebruik maken van een gastenlounge met volledig uitgeruste keuken, ideaal dus voor de langverblijvers. Wens je te genieten van een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling of een echt wellnessarrangement?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kijk zeker ook eens tussen onze arrangementen (met of zonder overnachting), zelfs een Vespa of een luxesloep huren zijn mogelijk. 

Bij Casa-cosi kan je ook genieten van een private candelight dinner, een gourmet, kaas, charcuterie of heerlijke tapasschotel. Brunch en ontbijt op bed zijn ook mogelijk.  Sinds kort zijn er speciaal voor zakenmensen steeds eenvoudige maar lekkere dagschotels beschikbaar.

In onze prachtige tuin met uitgestrekt zicht kan je je na het zwemmen omkleden en zelfs douchen in onze authentieke Knokse strandkarren!  Je kan er heerlijk zonnen, gemeenschappelijk met de andere gasten of helemaal privé in onze afgesloten casa-cosi hoekjes met ligbedden. Zelfs een ontspannend jeu de boules spelletje is mogelijk!

Dankzij ons automatisch toegangssysteem kunnen wij je naast de gewone check in uren een heel flexibele check-in aanbieden. Casa-Cosi heeft ook een gratis privéparking en overdekte fietsen en motostalling.  We zijn gelegen aan prachtige fiets- en wandelroutes.  Langsheen de Durme kan je op 2 km het centrum bereiken met zijn gezellige marktplaats en vele restaurantjes en winkels. Lokeren is ook ideaal gelegen om een bezoekje te brengen aan Gent, Antwerpen, Brussel en zelfs Brugge en Knokke! Casa-Cosi kan je ook huren als vakantiewoning met 3 of 4 slaapkamers. 

  • Adres: Ward de Bockstraat 21b
  • Gemeente: 9160 Lokeren
  • Prijs: Vanaf € 95 per nacht 2 personen (incl. ontbijt)
  • Afstand: 10 Km., 9 Min.
  • Contact: +32 (0) 476 76 39 72

Meer info