Tuinmeubelen Vandella - Een passie voor buitenmeubilair

Buitenmeubilair van Europese fabrikanten: Fermob, EGO Paris, Fast, EMU, Kristalia …

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie de meest passende tuinset, tuintafel, tuinstoel, tuinbank of loungeset te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van de collecties die we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubels, zodat je ze perfect en harmonieus kan integreren in jouw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan jouw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda. Zeer belangrijk daarbij is de grote variëteit aan kleuren en afmetingen en dit zonder meerprijs. Vele van onze oplossingen zullen je effectief inspireren om maximaal buiten te vertoeven.

Schaduwcreatie met parasols van Glatz, Umbrosa

Naast een groot aanbod aan exclusieve en kwalitatieve design tuinmeubelen, vraagt comfortabel buiten vertoeven ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom hebben wij een uitstekende kennis opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.

Buiten koken met geëmailleerde plancha's van ENO en ovens van Fontana Forni

Een hobbykok of hou je van buiten koken? Laat je inspireren door ons outdoor cooking assortiment… je kan bij ons terecht voor houtgestookte ovens, pizza ovens, barbecues, vuurschalen en plancha’s (gas/elektriciteit).

Standnummer
460 (Zone 4)
Categorieën
In en rond de tuin
Specialiteiten
Buitenmeubilair van Europese fabrikanten
Schaduwcreatie met parasols van Glatz, Umbrosa
Buitenovens Fontana Forni en plancha's
Contact

Vandella
Luc De Vogelaere
Antwerpsesteenweg 91
9080 Lochristi
België

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023
De Tuindagen mei 2023
De Tuindagen oktober 2022