Ons bad - Notre bain

Ons Bad heeft een ruim assortiment barrel sauna's, hottubs, Fins kota's en slaaphutten! Te verkrijgen in diverse modellen en houtsoorten.

Hottub

Hottubs worden meer en meer gebruikt. De combinatie van het warme water en de koude wintertemperaturen zijn zeer gezond. Een perfecte plaats om te relaxen en te genieten met familie of vrienden.

Barrel sauna

Deze originele, functionele barrel sauna is perfect voor in de tuin. Door de cilindrische vorm stapelt de warmte zich niet op in de hoeken. Het regelmatig gebruik van een sauna is werken aan je gezondheid. Onze sauna's zijn beschikbaar met houtgestookte of electrische kachel en zijn na een half uur 'sauna klaar'.

Kota-Grill

Ook Grill Cabine genoemd. Afhankelijk van het model, plaats voor 10 tot 20 personen om lekker te genieten van een gezellig samenzijn rond het knetterend houtvuur. Extra gezellig tijdens het koude en barre winterweer!

Slaaphut

De slaaphut is de perfecte oplossing voor een bijkomende (logeer)kamer in uw tuin. Genieten van de natuur, voor jong en oud. Net als op vakantie gaan, maar dan in eigen tuin... Je kan er met z'n tweeën slapen, rusten en genieten.

Standnummer
472 (Zone 4)
Categorieën
Kledij & Wellness
Specialiteiten
Hot tubs
Barrel sauna's
Fins kota's en slaaphutten
Contact

Ons bad - Notre bain
Mario Scheldeman
Nijverheidslaan 12
8880 Ledegem
België

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023
De Tuindagen mei 2023
De Tuindagen oktober 2022
De Tuindagen mei 2022