Kruiden Claus

Botanische awards
Categorie "Bol- en knolgewassen": herfsteditie 2012

Kruidenplanten en zoveel meer...

Kruiden Claus is een kruidenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van kruiden in pot. Groothandelaar en particulier kunnen er terecht voor een groot assortiment kruidenplanten, aardbeiplanten, eetbare bloemen en vergeten groenten: culinaire tuinkruiden, bijzondere kruidenplanten, medicinale kruidensoorten, aromatische planten en bijzondere vergeten groenten in alle geuren, kleuren en smaken.

Naast het ruime aanbod kwalitatief plantgoed voor de eetbare tuin, is Kruiden Claus dé plek bij uitstek voor jong en oud om de wondere wereld van kruiden in al zijn facetten te ontdekken. Geleide bedrijfsbezoeken, inspirerende voordrachten, educatieve arrangementen, kruidige workshops tot gekruide lunches of diners op hoog culinair niveau maken van kruidenkwekerij Claus dé belevenisplek bij uitstek om alle zintuigen te prikkelen.

Verder zijn we als innovatieve kwekerij de geschikte partner voor het 'bijkruiden' van al uw projecten; een origineel 'doopsuiker', een pittig relatiegeschenk, de kruidige aankleding of tafeldecoratie bij een huwelijk tot de invulling en uitwerking van urban farms en rooftop gardens.

Standnummer
413 (Zone 4)
Categorieën
Planten
Specialiteiten
Culinaire tuinkruiden - zeldzame aardbeirassen
Aromatische planten - eetbare bloemen
Vergeten groenten - kleinfruit
Contact

Kruiden Claus
Lode Claus
Beerstraat 1
9770 Kruisem
België

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023
De Tuindagen mei 2023
De Tuindagen oktober 2022
De Tuindagen mei 2022