Agapanthus & Allium by Piet Panthus

's Werelds mooiste collectie Agapanthus!

De agapanthus wordt onderscheiden door 2 types. Bladhoudend en bladverliezend. Wij hebben ons gespecialiseerd in de bladverliezende soorten. Dit omdat deze 's winters de eerste graden vorst gemakkelijk kunnen opvangen. Bladhoudende soorten kunnen geen enkel graadje vorst verdragen en zijn dus eigenlijk niet geschikt voor ons klimaat.

​Ons assortiment is geselecteerd op een goede groeiwijze en rijkelijke bloei!

Het kweken van de Agapanthus is een uit de hand gelopen hobby waar ik inmiddels al meer dan 25 jaar mee bezig ben en waar ik me nog steeds in uitbreidt. De markt die wij bedienen is ondertussen zeer breed. De meeste stekken gaan naar exporteurs die ze o.a. in cappers (zakjes) verkopen over de hele wereld. Een andere markt is de markt voor potplanten en snijbloemen. Inmiddels kweken wij enorm veel verschillende soorten Agapanthussen.

We zijn altijd op zoek naar Agapanthus over de hele wereld die ons assortiment kunnen verbreden, vooral naar de soorten die een rijke bloei gewoonte hebben.

Ons bedrijf heeft een leidende functie op de Nederlandse markt van Agapanthus. We staan ​​alleen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, want we willen uitsluitend een uitstekend product leveren aan onze klanten. Verder laten we de planten groeien op de meest natuurlijke manier.

Standnummer
405 (Zone 4)
Categorieën
Planten
Specialiteiten
Agapanthus
Allium
Bloembollen, -knollen, -boeketten
Contact

Agapanthus & Allium by Piet Panthus
Piet Zonneveld
Veenenburgerlaan 118a
2182 DC Hillegom
Nederland

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023
De Tuindagen mei 2023
De Tuindagen oktober 2022
De Tuindagen mei 2022