Rascal Tastebuddies

Wyckie’s Pickle & Spice Company is een startup opgericht in de zomer van 2017. Onze hoofdactiviteit is het bereiden van gepekelde en gefermenteerde voeding.

We werken uitsluitend met verse producten, verse kruiden en oude bewaartechnieken. De meeste groenten worden eigenhandig thuis gekweekt op de Zwaaikomhoeve in Aalter. Daarnaast zijn wij trotse promotors van de korte keten en gaan we ook bij lokale boeren op zoek naar de beste producten. Artificiële smaak, kleur- en bewaarmiddelen zal je alvast niet vinden in onze producten.

Groenten die perfect bruikbaar en eetbaar zijn maar niet geschikt voor consumptie in de supermarkt worden alsook bij ons verwerkt. Op die manier verminderen we de steeds groter wordende afvalberg, steunen we de lokale boer en geven we een nieuw leven aan deze lekkere groenten.

Achtergrond:

Niels Wyckstandt, de oprichter van deze start-up heeft zelf één jaar in New York gewerkt en gewoond. Daar leerde hij vele bedrijfjes kennen die bezig waren met pekelen en fermenteren van groenten. Na een jaar voor een grootbank gewerkt te hebben nabij Times Square besloot Niels het roer helemaal om te gooien en koos hij ervoor om zijn droom waar te maken; het starten van een eigen zaak!

Numéro d'emplacement
608
Catégories
Spécialités culinaires
Spécialités
Gepekelde groenten
Hot sauces, Piccalilly, Salsa sauce
Contact

Rascal Tastebuddies
Wyckstandt Niels
Jezuïetengoed 15
9880 Aalter
Belgique

Présent aux
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019
Les Journées des plantes mai 2019
Les Journées des plantes octobre 2018
Les Journées des plantes mai 2018
Les Journées des plantes octobre 2017