Exteriortools

Exteriortools selecteert voor jou buitengewoon tuinmateriaal en bijzondere tuinobjecten die je niet meteen in de vakhandel kan vinden.

Tripod

De tripod is eigenlijk de hedendaagse versie van de houten plukladder. Ook de Japanners gebruiken de tripod sinds lang voor vormsnoeiwerk.  De aluminium driepuntladder is licht hanteerbaar en bruikbaar op een hellend terrein.

Foldit

De vouwbare kruiwagen uit aluminium is een handige kompaan voor tuinwerken en voor andere karweien. Je kan hem ook koppelen achter de zitmaaier, quad of fiets.

Garden torch

De garden torch is een mooie verschijning, vooral als het donker is! Het licht van de tuinfakkel verspreidt zich sfeervol over het gazon of het terras, de tuintafel, over het strand, onder een boom. Wherever…

Shelter

De 'SHELTER' is een verplaatsbare gegalvaniseerde structuur met een waterafstotend canvas dat beschutting biedt tegen regen en dauw. Door zijn elementaire vormgeving past hij in elke omgeving en kan hij als buitenpaviljoen zowel privatief als zakelijk opgesteld worden voor leisure en events.

Numéro d'emplacement
462
Catégories
Autour du jardin
Spécialités
Tripod ladders
Garden Logistics
Tuinshelter
Contact

Exteriortools
Uylenbroeck Yvan
Hoekskenstraat 77a
9080 Lochristi
Belgique

Présent aux
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019