B&B Saffels Nest - Bed & Breakfast

Voel jullie van harte WELKOM in onze B&B Saffels Nest! Wij willen jullie een warm 'nest' aanbieden waar het heerlijk is om te overnachten. Wij beschikken over 3 warm ingerichte kamers met elk een aparte badkamer en deze kunnen geboekt worden met of zonder ontbijt. In de tuin is er een cosy plekje waar het heerlijk is om gezellig samen te zijn of iets te eten (al dan niet met een kampvuurtje).

Vanaf 2020 kan je ook het hele huis afhuren. Je hebt dan de beschikking over 5 kamers met elk een eigen badkamer, een ruime living en ingerichte keuken. Er is een grote tuin, gratis parking en WIFI. Meer info 

Voel jullie vrij om jullie wensen uit te spreken en wij zien of we deze kunnen vervullen. Onze B&B ligt in een doodlopend en rustig straatje waar het ook veilig is voor kinderen. B&B Saffels Nest ligt op het fietsknooppuntennetwerk en is hierdoor een ideale uitvalsbasis voor wie graag fietst of wandelt. Vlakbij ligt het provinciaal domein Puyenbroeck waar je met het gezin kan zwemmen, ravotten in de ruime speeltuin, dieren knuffelen, genieten van de natuur, golfen en zelfs met een kajak of kano kan varen. De kust en de grote steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen liggen niet veraf en zijn vlot bereikbaar. Wij stellen ons huis graag open om je een aangenaam verblijf te bezorgen!

 

Meer info