Hermie.com - Alles voor uw tuin Online

Hermie.com alles voor uw tuin online

Hermie.com is een begrip als het gaat om de verkoop van groenteplanten en kruiden voor de moestuin. Door onze aanwezigheid op 10 wekelijkse markten hebben wij een enorm uitgebreid assortiment verse, kwalitatief plantgoed voor elke moes- en kruidentuin.  Onze specialiteit zijn de vruchtgroenten zoals de tomatenplanten en alle soorten kruiden.  Daarnaast hebben we ook een succesvolle webshop waar we alle benodigdheden voor je tuin op aanbieden. Wij verdelen een zeer groot assortiment van de bekendste merken zoals Viano, DCM, Substral, Compo, BSI, ACD, Esschert Design, … Wij focussen ons op snelheid en kwaliteit.

U kan u ook inschrijven op onze "Tuintips" waarmee u wekelijks op vrijdagmiddag een mail ontvangt met een informatie zoals "5 tips om basilicum te kweken" of "waarom wordt mijn peterselie geel”.

Een filmpje over ons bedrijf kan u terugvinden op onze website.

HERMIE OP DE VIRTUELE TUINDAGEN VAN BEERVELDE

Door de Corona crisis hebben we het aanbod groenteplanten sterk moeten inkrimpen. U kan echter nog een mooie selectie online bestellen op op onze website. Planten kunnen momenteel, door de drukte bij de bezorgdiensten, wel enkel afgehaald worden.

Op onze webshop kan u wel een zeer uitgebreid gamma tuinproducten kopen. Verzending is gratis vanaf 35euro (uitgezonden planten dus)!

Standnummer
440
Categorieën
Plantes
Specialiteiten
Groenteplanten
Kruiden
Tomatenplanten
Contact

Hermie.com - Alles voor uw tuin Online
van den Bossche Steven
Industrielaan 5
9900 Eeklo
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019