Artilignum

Artilignum bouwt reeds boomhutten sinds 2007. We bieden jou een waaier aan mogelijkheden, van het ontwerp, tot de productie en de plaatsing. Onder het motto ‘een eigen cocon plekje voor elk kind’, biedt Artilignum een boomhut die perfect geïntegreerd wordt in jouw tuin. De boomhut kan zowel in, onder, alsook rond een boom gebouwd worden. Indien er geen bomen in de tuin aanwezig zijn, dan biedt Artilignum een unieke paalwoning als alternatief.

Een kraaiennest in jouw boom? Geen probleem, Artilignum weet er raad mee. Een kraaiennest is eveneens een uitstekende uitvalbasis voor een heuse deathride tot 70m lang.

Al onze constructies zijn splintervrij en bewerkt met tuinolie in het kleur Artilignum. Dit maakt het geheel weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Niet enkel de allerkleinsten vinden een boomhut van Artilignum geweldig. Dankzij de comfortabele hoogte van de huisjes, kunnen ook tieners en volwassenen er naar hartenlust vertoeven.

Een verjaardag, een communie? Een boomhuttenlijst is de perfecte oplossing. Voor de allerkleinsten is er ook het brievenbusje met hun naam erop.

Standnummer
514
Categorieën
Autour du jardin
Specialiteiten
Boomhutten
Speelhuisjes
Kraaiennest
Contact

Artilignum
Verhaeghe Jeff
Noordlaan 29/2
8520 Kuurne
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes octobre 2019