Ecosnooze

EcoSnooze brengt zachtheid in de wereld. We geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. EcoSnooze staat voor Ecologisch Genieten Snoozelen Leven …

EcoSnooze staat natuurlijk ook garant voor de verwerking van de hele bijzondere ALPACAWOL: deze hypo-allergene wol bestaat namelijk in 22 naturelle kleuren en wordt verwerkt in kledij, dekbedden, hoofdkussens en matrastopper, in combinatie met biokatoen (met GOTS-label!); 100% diervriendelijke en ecologisch verantwoorde TOP PRODUCTEN. Mensen met astma of zware allergieën zijn ons dankbaar om eindelijk gezond te kunnen slapen in dit zàlig beddengoed … Mensen met reuma of slechte bloedcirculatie ontdekken de koesterende weldaad van deze bijzondere wol! Alpacawol bevat daarenboven géén lanoline, zodat de huisstofmijt er niet kan in overleven (in vergelijking met schapenwol: bevat wél lanoline en heeft een volle vezel, is dus ook veel zwaarder).

Naast de Alpacawandelingen en workshops “oesterzwammen en shiitakes” bieden wij ook teambuilding, natuurbelevenis, breiworkshops, yoga en massages aan. Nieuw sinds 2017: “Wellness in the Woods”, een zalig arrangement om eens helemaal te herbronnen, én “De Mutsels van Moppe”, ons eigen kinderboek geschreven door niemand minder dan Marc de Bel!

Standnummer
502
Categorieën
Vêtements & Wellness
Animation
Specialiteiten
Kledij in alpacawol
Litterie
Alpacas
Contact

Ecosnooze
Poppe Mieke
Berendries 13A
9660 Brakel
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019