Insight Out

Orbo is het perfecte verlengstuk van je huis

Je eigen cosy plekje in de tuin om met vrienden te relaxen of rustig te werken? Met Orbo introduceert Insight Out een totaal nieuwe tuinbeleving. Orbo's zijn ronde of ovale tuinkamers waarin je het hele jaar door van de natuur kunt genieten. In alle comfort en met een fantastisch uitzicht. Een must-see op de prachtige Tuindagen in het Park van Beervelde.

Een nieuwe kijk op tuinplezier

Net als je denkt dat je het qua tuinbeleving allemaal gezien hebt. Veranda's, luxe tuinmeubilair, tuinkamers - en dan ontdek je de Orbo. Sympathiek van bij de allereerste kennismaking. Met organische vormen die passen in elke tuin en landschap, als perfect verlengstuk van je huis. Een Orbo kan je op je terras, in de tuin en op je dak zetten. Of in het bedrijfsgroen, als speciale out-of-the-box werkplek.

Een Orbo moet je meemaken. Binnenin is deze tuinkamer veel groter dan lijkt op een foto. De afwerking is state-of-the-art. Eén constante in alle modellen is een fantastisch panoramisch uitzicht. Binnenin voel je de stress wegglijden. Je zit in een cocon en bent toch met alles in contact. En dat in alle seizoenen, want in een Orbo kan je genieten van een zware storm met een kopje koffie en een boek.

Zes modellen

De Orbo-familie biedt plaats aan zes tot veertien personen. De twee kleinste modellen kunnen worden gedraaid zodat je uit de wind zit, of net wel in de zon. De toegang kan met een zeil worden afgesloten. Grotere modellen hebben een naar boven inschuivende deur en ramen die open kunnen. Door de gebogen vormen van de beglazing, deuren en ramen is het een bijzondere sensatie om in een Orbo te zitten - of te liggen. Want de zittingen kunnen worden omgevormd tot ligbedden. Alle modellen kunnen bovendien over een centrale tafel beschikken.

Orbo's overleven in weer en wind, jaar in en jaar uit. Op de constructie rust een aangename garantie van tien jaar. Ze beschikken alle over een zonwerende beglazing gemaakt van hoogwaardige kunststof die beter de buiging en inwerkende krachten kan weerstaan dan klassiek glas. De ruiten zijn bovendien voorzien van een zonwerende coating en alle modellen beschikken over een spiegelgepolijst roestvrijstalen dak om zomerse oververhitting te voorkomen.

Bij de grootste modellen is er stroomvoorziening, ledverlichting, Bluetooth-audio, en airco in optie mogelijk. Bij alle modellen is het mogelijk persoonlijke accenten te leggen op het gebied van textielbekleding enzovoorts.

Standnummer
470
Categorieën
Autour du jardin
Specialiteiten
Tuinmeubelen
Orbo
Contact

Insight Out
De Pauw Myriam
Woestijnstraat 47A
2880 Bornem
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019