Cottage Garden

Cottage Garden is gespecialiseerd in afsluitingen en poorten en steekt zijn passie voor hout niet onder stoelen of banken en opteert resoluut voor kastanjehout als omheining. Door zijn kleur, duurzaamheid en hardheid is natuurlijk kastanjehout de ideale grondstof voor exclusieve omheiningen die de jaren trotseren.

 Heel wat toepassingen

Toepassingen zijn o.a.: fencing, de omheining in kastanjehout (de smalle verticale latjes die vooral als schapenomheining of voor het afbakenen van een tuin worden gebruikt), het moestuinpoortje en de klassieker: de Post en Rail bestaande uit acacia (robinia) palen en kastanjehouten liggers: een prachtige omheining voor o.a. paarden zoals we die op het Britse platteland kunnen bewonderen. De paardenhouders zullen alvast weten dat in deze tamme kastanje looizuur aanwezig is welke zuursmakend is en het grote voordeel biedt dat de paarden van het hout afblijven. Dit looizuur zorgt ook voor de grote duurzaamheid van het hout.

Alle kastanjehout draagt het PEFC/COC certificaat. PEFC/COC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes / Chain of Custody en garandeert dat al het kastanjehout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 Bij hekken horen poorten

Bij deze kastanjehouten omheiningen passen de poorten van British Gates wonderwel. Het zijn Engelse poorten in hardhout van de allerhoogste kwaliteit: Iroko en Sapeli. Ze verkleuren mooi zilvergrijs en zijn volledig onderhoudsvrij.

Alle informatie, prijsaanvragen en bestellingen kunnen gebeuren via email cottage.garden@skynet.be of telefonisch op +32 (0)56 77 95 29. Wij leveren aan huis.

Standnummer
208
Categorieën
Autour du jardin
Specialiteiten
Houten omheiningen
British gates - Poorten
Kastanjehouten & Acacia omheiningen
Contact

Cottage Garden
Vercruysse Rony
Elsdreef 35
8790 Waregem
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019