DBG Classics - Bragil sprl

Welkom in de wereld van de authentieke serres. In tegenstelling tot andere serrefabrikanten bieden wij, DBG Classics, een uniek concept! De combinatie van historische schoonheid en elegante architectuur zorgen voor een ongeëvenaarde uitstraling van onze serres! De stijlvolle serres van DBG Classics grijpen terug naar het verleden met hun onberispelijke stijl, indrukwekkend voorkomen en praktische bruikbaarheid.

Onze serres kunnen een rustig toevluchtsoord bieden in jouw drukke bestaan en dienen tevens als pronkstuk van jouw groenten- of plantentuin. Alle serres bestaan uit traditionele en authentieke materialen en zijn een meerwaarde voor elke tuin.

Het aanbod van DBG Classics wordt gekenmerkt door grote groeihoogtes en een ruim interieur. Kies een model dat het best aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Welk type tuinserre je ook verkiest, onze ontwerpen zijn aanpasbaar en flexibel genoeg om te passen in elke tuin. Wij zorgen ervoor dat een DBG Classics ontwerp jouw tuin zal vervolledigen en dat het zal beantwoorden aan jouw behoeften. Het aanbod van DBG Classics komt tegemoet aan het universele verlangen naar een statige tuinconstructie van onklopbare kwaliteit en superieur design.

De tuinserres bestaan uit robuust smeedijzer en glas. Enerzijds zijn ze een streling voor het oog en anderzijds ook een plezier om in te tuinieren!

DBG Classics biedt de oplossing voor wie houdt van prachtige, antiek uitziende serres. Je bent aan het juiste adres voor een plantenparadijs dat zowel in gebruik als in uitzicht een meerwaarde biedt aan jouw tuin.

Standnummer
454
Categorieën
Autour du jardin
Specialiteiten
Smeedijzeren serres
Smeedijzeren aanbouwserres
Smeedijzeren ornamenten
Contact

DBG Classics - Bragil sprl
Desloover Bram
Meersbloem - Melden 46b
9700 Oudenaarde
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes octobre 2019