De Tuinheeren

Tuingereedschap van topkwaliteit

Na ruim 14 jaar blijkt dat onze kennis van goed tuingereedschap gewaardeerd is bij een grote groep tuiniers in binnen- en buitenland.

Wij leverden inmiddels meer dan 10.000 snoeischaarslijpers en 5.000 Toolflex ophangsystemen aan onze klanten en regelmatig krijgen we leuke reacties van onze afnemers. Ook hebben vele honderden gebruikers de Bahco PX snoeischaar ontdekt, de beste ter wereld  en  vaak professionele afnemers bestellen onze spades, schoffels en handgereedschap.

Uniek is onze collectie snoeigereedschap van topkwaliteit. Naast de beste snoeischaar ter wereld, de Bahco PX, zijn er ook diverse takkenscharen en buxusscharen, de Silky zagen en onze uitgebreide collectie slijpmateriaal om jouw gereedschap in goede conditie te houden, het vermelden waard. Het met de hand gesmede gereedschap van de broers Denolf (Polet Traditional) is onovertroffen en het ophangsysteem voor tuingereedschap van Toolflex heeft inmiddels duizenden tevreden gebruikers. Er is ook een grote collectie moestuingereedschap, zoals hele smalle maar ook erg brede schoffels.

We selecteren tuingereedschap waarvan je meteen voelt en ziet hoe goed het gemaakt is en waarmee men met veel plezier de tuin ingaat. Producten waar de vakman zijn ziel en zaligheid in heeft gestopt. Het overgrote deel van ons tuingereedschap gaat generaties lang mee, dus echt duurzaam tuingereedschap.

Standnummer
432
Categorieën
Autour du jardin
Specialiteiten
Tuingereedschap
Snoeischaren
Toolflex ophangsysteem voor tuingereedschap
Contact

De Tuinheeren
Decae Louis
Molendijk 58a
2931 SE Krimpen aan de Lek
Netherlands

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019