Azaleashop.be

In onze webshop kan je online jouw ideale azalea selecteren en bestellen.

Wij halen jouw azalea direct uit onze serres, verpakken deze in de door jouw gekozen stijl en versturen deze zo snel mogelijk in een stevige doos. Daags nadien staat de kamerazalea bij jouw thuis al te schitteren. Verser kan echt niet!

Onze Visie

Als azaleakwekers streven we naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid over de kwaliteit, de verzending en de verzorging van onze azalea’s. Daarom besteden we veel zorg aan het kweken van de planten. Hiervoor gaan we voortdurend op zoek naar de beste technieken en kweekmethodes tijdens het productieproces om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Voor de verzending hebben we voor een speciaal ontwikkelde doos gekozen waarin de plant vastzit tijdens het transport zodat deze onbeschadigd geleverd kan worden. Om de verzorging van onze azalea zo gemakkelijk mogelijk te houden, is de plant voorzien van een waterwiek, waardoor het water langzaam kan worden opgenomen.

Duurzaam

Wij werken dagelijks met de natuur. Daarom is duurzaamheid een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Wij zijn lid van het Vlaams Milieuplan Sierteelt (VMS) dat ons reeds jarenlang beoordeelt met een A-label. Dit betekent dat wij op een verantwoorde en duurzame wijze omgaan met productiemiddelen, milieu en maatschappij. Aangezien onze azalea’s op eigen bodem gekweekt worden, is de ecologische voetafdruk van deze planten zeer klein. Hierdoor kunnen wij jou dus een gezonde, eerlijke en duurzaam gekweekte azalea toesturen.

Standnummer
109
Categorieën
Plantes
Specialiteiten
Azalées indica
Aiko, Toshi
Gentse Azalea
Contact

Azaleashop.be
De Heyn Sofie
Oude Veldstraat 59
9080 Zaffelare
Belgium

Aanwezig op
Les Journées des Plantes mai 2020
Les Journées des Plantes octobre 2019