SUSLIGHT.be

Sfeervolle LED buitenverlichting 24 Volt - Eenvoudig en snel zelf te installeren

Ben jij niet zo handig met snoeren en kabels en lijkt het aanleggen van buitenverlichting je ingewikkeld? Dat hoeft niet zo te zijn! Suslight.be brengt 24 Volt buitenverlichting dat heel eenvoudig te monteren is. Door middel van een plug-and-play-systeem kan iedereen zelf zijn tuinverlichting aanleggen en uitbreiden. Bovendien is het systeem ook nog eens veilig voor mens en dier, omdat er gewerkt wordt met een lage spanning. Laat je je toch liever bijstaan? Doe dan beroep op een tuinaannemer in je buurt.

Suslight.be staat voor betaalbare, kwalitatieve en duurzame 24V outdoorverlichting. Alles wordt ontworpen en ontwikkeld in eigen atelier. Niet alleen de lichtarmaturen maar ook de kwaliteit van het licht dragen we hoog in het vaandel. Geen koud blauw licht maar warme tinten die zorgen voor een gezellige sfeer. De Suslight.be LEDlampen halen gemakkelijk 75 000 branduren. Daarom bieden wij je 5 jaar garantie

Of je verlichting nu decoratief of praktisch moet zijn, simpel of opvallend. Voor elke smaak, locatie en doel vind je bij Suslight wel een model. Bekijk het volledige assortiment op suslight.be.

Te koop via suslight.be of vraag ernaar bij je tuinspecialist.

Tijdens de Tuindagen tonen we je hoe eenvoudig het is om zelf tuinverlichting aan te leggen. Of bekijk nadien de DIY-filmpjes op suslight.be.

Standnummer
701 (Zone 7)
Categorieën
In en rond de tuin
Specialiteiten
Tuinverlichting
Tuindecoratie
Tuinontwerp
Contact

SUSLIGHT.be
Gregori Skatchkoff
Goorken 74
2260 Westerlo
Belgium

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023