Atelier Beliaert

Bram Eliaert heeft sinds zijn jeugd niet alleen een eigenzinnige weg in de wereld bewandeld, maar ook zijn eigen pad in de wereld van de sculpturen gevonden. 

Met een achtergrond in het India van eind de jaren '90 kon het onrustige fin de siècle gevoel ingeruild worden voor een langdurige rustpauze bij zanger en beeldhouwer Walter De Buck in Gent, waarna Bram zijn eigen weg vervolgde.

De rust en het evenwicht die Bram er ervaarde komt tot uiting in meerdere kunstwerken van zijn hand. Beeldhouwen is geen keuze , het is zijn ware natuur. Het creatieve proces is de grootste uitdaging en het eindresultaat de voldoening.

Bram's werken vertrekken altijd vanuit zijn persoonlijke visie of boodschap, maar dragen veel verder dan louter esthetiek. Zijn ziel zit vervat in ieder werk en hij wil zijn gedachten en visioenen zowel in tijd als in p​laats ver weg meegeven met de medemens.

Met de nodige aandacht voor spiritualiteit, het evenwicht, rust, emoties en de bedreigde natuur wil Bram zijn steentje bijdragen om deze thema's onder de aandacht te brengen, nu en in de verre toekomst.

Bram's bronzen zijn vaak piece​s uniques, om elk werk nog meer karakter en persoonlijkheid  te kunnen meegeven. De vormen en beelden die hij creëert reflecteren de realiteit en geven ons zijn persoonlijke interpretatie met alle respect voor harmonie en esthetiek.

Standnummer
341 (Zone 3)
Categorieën
Ambacht & Kunst
Specialiteiten
Bronzen beelden
Unieke tuin- en interieurbeelden
Kunstenaar
Contact

Atelier Beliaert
Bram Eliaert
Dorp 53
9860 Oosterzele
Belgium

Aanwezig op
De Tuindagen mei 2024
De Tuindagen oktober 2023
De Tuindagen mei 2023