Winactie Ballonvaarten Stijn Vercauteren

 

Waag jouw kans en vul onderstaand formulier in. Meedoen kan t.e.m. 1 oktober 2023. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd en zal ook vermeld worden op onze website.

Het gevoel van vrijheid, de kick van het vliegen en de voldoening dit alles te kunnen delen met onze vele passagiers. Ballonvaren is een pure passie voor onze piloten en crew. Een verslaving waarbij je elk moment van de dag het weer in de gaten houdt en je, bij goed weer, steeds naar boven kijkt om te zien of er ballonnen overvaren. Geen enkel open veld zie je nog als een gewone weide of akker, maar als potentieel opstijg- of landingsterrein. Niet enkel onze piloten, maar ook onze voltallige, ervaren en enthousiaste crew staan elke vaart opnieuw klaar om je een onvergetelijke ervaring te laten beleven. Dit steeds in alle comfort en veiligheid! Meer info op de website van Ballonvaarten Stijn Vercauteren en op facebook.

 

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag en het privacy statement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de nieuwsbrief van Ballonvaarten Stijn Vercauteren wilt ontvangen houden zij je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen. Als je aangeeft dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen van de Tuindagen van Beervelde, dan houden we je op de hoogte van de Tuindagen, ticketverkoop, workshops en toekomstige winacties. Je kan je voor deze nieuwsbrieven te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Ballonvaarten Stijn Vercauteren en de Tuindagen van Beervelde gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Winactie

Status message

Sorry… This form is closed to new submissions.