Overnight

Overnachten in een unieke getaway unit van TORTIGA

Het Park van Beervelde is heel veel bezocht, voornamelijk tijdens de befaamde Tuindagen van Beervelde, en heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een plaats waar creatievelingen graag hun realisaties op een semipermanente basis tentoonstellen.

Als recente voorbeelden daarvan kunnen wij het kunstbeeld ‘Proud’ van William Roobrouck (voorgesteld ter gelegenheid van de Tuindagen van oktober 2019) en het spectaculair boomterras van ‘Mijnboomhut.be’ (die de blikvanger van de Tuindagen van mei 2020 moest worden) aanhalen.

In diezelfde filosofie werden de laatste weken, volledig verborgen in de vegetatie van het Park, vijf TORTIGA’s geïnstalleerd: Garden Lake View - Art Lake View - Belvedere Lake View - Beach Tortiga - Mirror Island.

Boek je Tortiga overnachting

Dankzij deze TORTIGA’s kan er nu ook overnacht worden op het kasteeldomein. Een droom die werkelijkheid wordt! Het concept geeft gasten het gevoel er eens helemaal tussenuit te zijn, in een ontspannende en luxueuze setting. Elke TORTIGA is volledig afgezonderd van de andere TORTIGA’s en heeft een unieke locatie en zicht op het Park van Beervelde.

Een Tortiga is geschikt voor 2 personen, is 100% Corona-proof en beschikt over eigen douche en WC. De matrassen zijn van hoogstaande kwaliteit en worden na elke overnachting volledig gedesinfecteerd. De Tortiga beschikt tevens over beddengoed, handdoeken en ecologische zeep en shampoo. Leuk tuinmeubilair zorgt ervoor dat je volop kan genieten van jouw diner en ontbijt in volle natuur en in de intimiteit van jouw Tortiga. De prijs houdt overnachting, barbecue en ontbijt voor 2 personen in. Minibars zijn niet toegelaten, maar dranken zijn verkrijgbaar aan de bar in het Koetshuis.

En kers op de taart, bij het boeken van een overnachtingspakket ontvang je ook 2 tickets voor de gloednieuwe bezoekerstool van het Kasteel van Laarne: de movieguide “Heksen”. Het Kasteel van Laarne is uiteraard ook per fiets bereikbaar. Indien jullie een fiets wensen te reserveren vanuit het Park van Beervelde, contacteer ons dan via info@parkvanbeervelde.be.

Praktisch:

De check-in is mogelijk vanaf 15u. Bij het inchecken dienen beide gasten een geldig identiteitsbewijs voor te leggen. Het uitchecken gebeurt ten laatste om 11u.  

All-in prijs: overnachting, vuurconcept en ontbijt

 • Weekdagen €397 voor 2 pers. inclusief:
  • overnachting (€ 240)
  • ontbijt (€ 50)
  • vuurconcept (€ 107)
 • Weekend en feestdagen € 442 voor 2 pers. inclusief:
  • overnachting (€ 285)
  • ontbijt (€ 50)`
  • vuurconcept (€ 107)

Boek je Tortiga overnachting