B&B De PePerbus - Bed & Breakfast

In de PePerbus, aan de groene rand van Lokeren, kan je genieten in moderne kamers, voorzien van alle comfort. De PePerbus is een klein bed & breakfast dat midden in zijn eigen boomgaard, in een authentiek Vlaamse woning is gevestigd. Er zijn stijlvolle kamers met een flatscreen-tv beschikbaar. Verder vind je er een bibliotheek met een eethoek, 3 terrassen en een vergaderzaal. Deze accommodatie is te vinden in een rustige omgeving, op slechts 4 km afstand van Lokeren.

Alle comfortabele kamers zijn ingericht met extra lange bedden en hebben een gevulde minikoelkast. Daarnaast staat er een bureau met een comfortabele stoel en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is gratis. Er is ook een fietsenstalling beschikbaar. Bovendien kan je er gratis plattegronden krijgen met de mooiste fietsroutes van de omgeving.

De Peperbus ligt in een landelijke omgeving, even buiten de aantrekkelijke stad Lokeren. Jouw dag begint goed met een gezond en continentaal ontbijt. Je kan je er onder meer tegoed doen aan vers fruit uit de eigen tuin, opgediend in de gezellige open keuken.

In Lokeren kan je een bezoek brengen aan de kleine winkelstraatjes, de markt, de plaatselijke restaurants en het stedelijk museum en een kunstgalerie. B&B De Peperbus is vlak bij de E17 gevestigd. Via deze snelweg bereik je vlot en eenvoudig Gent, Antwerpen en Brussel.
 

Meer info