De Tuindagen mei 2020

ERGO Gardening Tools de uitvinder en producent van uniek en tuingereedschap waarbij veelzijdige functionaliteit voorop staat.

De Golden Gark is hiervan een vooruitstrevend voorbeeld: Lichtgewicht, ijzersterk en een uitgekiend ontwerp. Hiermee ruimt u van alles, letterlijk in een handomdraai en zonder te bukken. Onmisbaar rondom huis, in de tuin, in de boomgaard, op het speelterrein of weide en de stal. 3-in-1, harken scheppen en zeven.

Open tuinen van België

STROVAN werd opgericht als antwoord op snel evoluerende tendensen in de veeteelt en in de tuinbouw. STROVAN produceert ‘Pellets’, op basis van 100%  tarwestro.

Strovan

Zakboek voor de klimaattuin

Koele oases voor hete zomers

Door Marc Verachtert & Bart Verelst

Bescherm je tuin tegen het veranderende klimaat

123zaden biedt het grootste assortiment tuinzaden van Nederland, België e.o. U heeft de keuze uit een ruim assortiment groente-, kruiden- en bloemenzaden. 123zaden is dé winkel voor de beginnende en gevorderde tuinliefhebber. Uw zaden kopen doet u bij een zadenleverancier die niet alleen zaden verkoopt, maar zelf ook een passie heeft voor tuinieren en u uit eigen ervaring kan adviseren.

Een uit de hand gelopen hobby is een eigen brocante zaakje geworden!

Een forse verbouwing van ons huis uit 1912 was het begin..... We zochten en vonden oude bouwmaterialen, brocante en vintage items voor in en rondom ons huis. Het huis was opgeknapt en ingericht, maar de passie bleef bestaan om steeds opnieuw op zoek te blijven gaan naar “brocante schatten”. Een uit de hand gelopen hobby is een eigen zaakje geworden waarin met liefde en passie "brocante schatten en prachtige items" worden gezocht en verkocht

Ontworpen om te presteren. Onze zoektocht: Hoe kunnen we een uiterst efficiënte groeilamp ontwerpen voor alle soorten planten in hun verschillende groeifasen? In samenwerking met universiteiten en biologen ontwierpen we een plantlicht die het natuurlijk zonlicht nabootst met een minimaal energieverbruik en een ongeziene prestatie.

Als biologen is het onze ambitie om samen met u de beste ecologische oplossingen te vinden voor al uw groene ruimtes. Uw tuinen zullen niet alleen een plezier voor het oog zijn, maar ook een echte genot zijn voor de vijf zintuigen. We zullen een brede aangepaste biodiversiteit creëren, niet alleen om ten volle te kunnen genieten van de wisselende kleuren van de vier seizoenen, maar ook om de verschillende botanische functies en structuren te combineren.

Tijdens de online editie van de Tuindagen kunnen: