Uw evenement

 Het Koetshuis

Het Park van Beervelde en meerbepaald Het Koetshuis is, dankzij zijn uitstekende bereikbaarheid en zijn infrastructuur, een unieke locatie voor de organisatie van uw evenement (seminarie, personeelsfeest, teambuilding, fotoshoot, productvoorstelling, enz..). Voor de viering van uw huwelijk stellen wij graag de hele locatie ter uwer beschikking: van ceremonie naar receptie tot avondfeest. 

Van op onze ruime parking aan het einde van de Toverstraat, komt u op de binnenkoer van Het Koetshuis. Deze sfeervolle locatie is bij mooi weer ideaal voor uw recepties.

Wat catering betreft, werkt het Park van Beervelde graag samen met De Feestarchitect.  09/355 28 93 of info@defeestarchitect.be.

Dit catering bedrijf is perfect in staat op al uw vragen (beschikbaarheid inbegrepen) te antwoorden. 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn zij de "architect" van uw catering en dit in de breedste zin van het woord.
Vertrekkend van uw idee en wens tekenen zij een origineel concept uit, aangepast aan uw smaak, budget...

Iindien u eerst een bezoek wenst te brengen aan de locatie, kunt u onsof onze cateraar tijdens de kantooruren bereiken op 09/355 28 of op 0477 60 58 93 of mailen naar feest@parkvanbeervelde.be.

Een overzicht van onze zalen.

De Orangerie

 

Op het plan vindt u rechtsonder, de Orangerie. Deze L-vormige zaal heeft een bruikbare oppervlakte van 166m². Een beamer, een projectiescherm en een eigen geluidsinstallatie maken deze zaal heel geschikt voor zowel seminaries als huwelijks- en communiefeesten (tot 130 personen zittend).

De Orangerie beschikt over aangepaste sanitaire voorzieningen en een ruime keukenruimte.

De Plankenvloer en de School

Linksboven op het plan vindt u twee ruimtes met een sfeervol landelijke karakter: De Plankenvloer (68m²) met zijn prachtige plankenvloer en authentieke uitstraling, gevolgd door de School (90m²) met bakstenen vloer. Deze lokatie is ook een ideale plaats om uw receptie in te laten doorgaan, mocht het weer niet te best zijn.

 

1 2 3 4 5 6
 

Gebruik van het park

Bent u op zoek naar een locatie voor een fotoshoot?

Zoekt u een groen kader voor de organisatie van uw personeelsfeest?

Het park achter het koetshuis strekt zich over meer dan 25 hectare. Van romantische plekjes, over vijver, bossen en grasvlaktes voor het plaatsen van een of meerdere tenten, tot open ruimtes voor het opzetten van diverse openlucht activiteiten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer info:

09/356.81.82 of info@parkvanbeervelde.be 

 
 
Ontdek het domein van Beervelde