Uw evenement

 

 

Het Park van Beervelde, met zijn prachtige Koetshuis, is dankzij zijn uitstekende bereikbaarheid en zijn infrastructuur, dé locatie voor de organisatie van uw evenement.
Of het nu gaat over een seminarie, personeelsfeest, teambuilding, fotoreportage, productvoorstelling, lezing, tentoonstelling, babyborrel, workshop, enz.

Voor uw trouwdag stellen wij graag de hele locatie voor u open en dit van ceremonie naar receptie tot avondfeest. Samen met onze huiscateraar, “De Feestarchitect” werken wij, vertrekkend van uw idee en wens, een origineel concept uit, aangepast aan uw smaak, budget...

Wij beschikken tevens over een ruime privé parking, dicht gelegen bij het Koetshuis. 

Catering

Wat catering betreft, werkt het Park van Beervelde graag samen met De Feestarchitect.  09/355 28 93 of info@defeestarchitect.be.

Dit catering bedrijf is perfect in staat op al uw vragen (beschikbaarheid inbegrepen) te antwoorden. 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn zij de "architect" van uw catering en dit in de breedste zin van het woord.
Vertrekkend van uw idee en wens tekenen zij een origineel concept uit, aangepast aan uw smaak, budget...

Indien u eerst een bezoek wenst te brengen aan de locatie, kunt u ons tijdens de kantooruren bereiken op +32 (0)9 356 81 82 of op +32 (0)477 60 58 93 (buiten de kantooruren) of mailen naar info@parkvanbeervelde.be.

Een overzicht van onze zalen.

De Orangerie

 

Op het plan vindt u rechtsonder, de Orangerie. Deze L-vormige zaal heeft een bruikbare oppervlakte van 166 m². Een beamer, een projectiescherm en een eigen geluidsinstallatie maken deze zaal heel geschikt voor zowel seminaries als huwelijks- en communiefeesten (tot 130 personen zittend).

De Orangerie beschikt over aangepaste sanitaire voorzieningen (incl. toilet voor mindervaliden) en een ruime keukenruimte.

De Plankenvloer en de School

Linksboven op het plan vindt u twee ruimtes met een sfeervol landelijk karakter: De Plankenvloer (68 m²) met zijn prachtige plankenvloer en authentieke uitstraling, gevolgd door de School (90 m²) met bakstenen vloer. Deze lokatie is ook een ideale plaats om uw receptie in te laten doorgaan, mocht het weer niet te best zijn.

Gebruik van het park

Ceremonie in het Park

Wij hebben in het Park verschillende locaties die zich daarvoor uitstekend lenen. Onder andere de ommuurde moestuin en de lokatie rond de schapenstal. 

Wij werken hiervoor veel  samen met Rent a Priest.

Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in een van onze binnenlocaties.

Feest in het Park

Houdt u niet van een feest binnen? Geen enkel probleem, er zijn vele mogelijkheden om dit buiten met een tent te laten doorgaan.

 

Tent by Organic Concept

Prijs enkel op aanvraag.

 

Bent u op zoek naar een locatie voor een huwelijksreportage of fotoshoot?

Voor uw buitenfoto's hebben wij in het Park verschillende locaties die zich uitstekend lenen voor prachtige fotoreportages.

Als binnenlocatie kan u in het Park terecht in het Paviljoen, dat onlangs is gerestaureerd en indien vrij , binnen in het koetshuis, de oude paardenstallen en de plankenvloer.

Prijs te bekomen op aanvraag.

Zoekt u een groen kader voor de organisatie van uw personeelsfeest of event?

Het park achter het koetshuis strekt zich over meer dan 25 hectare. Van romantische plekjes over vijver tot bossen. Grasvlaktes voor het plaatsen van een of meerdere tenten, tot open ruimtes voor het opzetten van diverse openlucht activiteiten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Prijs  te bekomen op aanvraag.

Voor meer info:

+32 (0)9 356 81 82 of info@parkvanbeervelde.be 

 
1 2 3 4 5 6
 

Adres: Toverstraat 6 te 9080 Beervelde

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde