De Tuindagen in oktober 2017

Zonder te veel in herhaling te vallen kunnen we zeer tevreden zijn over deze 47e editie van de Tuindagen van Beervelde. Het thema 'Vietnam' liep als een rode draad door het Park en heeft vele standhouders duidelijk in oosterse sferen gebracht. Bamboe langs de andere kant, heeft ons geïnspireerd om prachtige koepels te plaatsen.

Terugblik...


Het was gedurende de drie dagen niet steeds prachtig weer, maar op zondag hebben de weergoden ons verwend en we hebben in totaal meer dan 22.400 bezoekers gehad. Zoals u kunt zien op de foto's, is het park groot maar de standen zijn goed verdeeld, wat een bezoek aangenaam maakt. 

Graag geven we u ook nog enkele 'Quotes' mee van bezoekers :

"..heeft alweer een heerlijke editie van 'De Tuindagen van Beervelde' van dichtbij meegemaakt. Zalig om te zien in welke details de standhouders het thema eer aan deden". (Pieter Taghon)

"Heerlijke dag doorgebracht in 'De Tuindagen van Beervelde'". (Gurun Boey)

"Ik heb vandaag weer een superleuke dag gehad in Beervelde, morgen ga ik alle nieuwe aanwinsten planten :-). "Ik kijk al uit naar de najaarseditie van 'De Tuindagen van Beervelde !" (Marjon Boey)

" 't was eens te meer uitzonderlijk, proficiat aan de kwekers die na deze ijskoude lente een oogverblindende waaier aan kleuren en geuren konden bieden, en wij tot aan de nok van de kruiwagen en auto volbeladen en gelukkig !" (Anne Cambier)

"Vandaag een erg leuke mamadag gehad. Eerst De Tuindagen van Beervelde leeggekocht samen met mijn gezin..." (Nanette Poppe)


Een eerste impressie...

 

Vietnamees spektakel...

 

Bezoek van zijn excellentie Pham Sanh Châu, ambassadeur van de Socialistische Republiek van Vietnam aan Beervelde.


Alle credits voor deze prachtige foto's gaan naar onze huisfotografen:

Lut Laureys, Danny Sey, Chris Moors, Ivan Bracke, Geert Herman, Daina De Saedeleer, Eddy De Smet en Steve Van der Vennet.

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde