De Tuindagen in oktober 2017

                 Beervelde, het feest van de tuin!

De herfsteditie van de Tuindagen in 2017 zal plaatsvinden op 6, 7 en 8 oktober van 10 tot 17 uur.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.  

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Voor deze herfst editie is ons thema 'Paddenstoelen' geworden.

Paddenstoelen zijn onlosmakelijk verbonden met de herfst. Van zodra de bladeren van de bomen beginnen te verkleuren, de eerste eikels en kastanjes op de grond liggen, schieten de paddenstoelen uit de grond in het bos. Paddenstoelen zijn ook niet te versmaden in de keuken, wel opletten voor de giftige exemplaren. Verhalen en mythes over paddenstoelen worden je geserveerd in een sfeer van heksen en trollen. Denk maar aan de benaming van sommige soorten: elfenbankje, heksenboleet etc. We kunnen het ook niet laten aan Kabouter Plop te denken die zo leuk woont in zijn paddenstoel (melkherberg) met zijn vrienden rond hem.

Wat onze exposanten ons aankondigen rond het thema:

  •  

Nieuwe introducties:

Andere initiatieven:

  •  

Nieuwe standhouders:

Beervelde probeert steeds plaats te maken voor nieuwe exposanten. Dit jaar verheugt Beervelde zich dan ook de volgende exposanten voor het eerst te mogen ontvangen:

  1.  

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde