De Tuindagen in oktober 2017

                 Beervelde, het feest van de tuin!

De herfsteditie van de Tuindagen in 2017 zal plaatsvinden op 6, 7 en 8 oktober van 10 tot 17 uur.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.  

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Voor deze herfst editie is onze gastregio 'Hauts-de-France', een samenvoeging van Nord-Pas-de-Calais en Picardie.

Wij denken alvast aan Cap Blanc Nez en de côte d'Opale, de drijvende tuinen van Amiens, het Château de Pierrefonds (lijkt verdacht veel op het kasteel van doornroosje), het Château de Chantilly (gekend voor zijn 'Tuindagen' en de Créme Chantilly),  het departement Aisne, waar het graf van Vincent Van Gogh is en voor de zoetebekken onder ons de "bêtises de Cambrai".

Wat onze exposanten ons aankondigen rond het thema:

  •  

Nieuwe introducties:

Andere initiatieven:

  •  

Nieuwe standhouders:

Beervelde probeert steeds plaats te maken voor nieuwe exposanten. Dit jaar verheugt Beervelde zich dan ook de volgende exposanten voor het eerst te mogen ontvangen:

  1.  

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde