De Tuindagen in oktober 2016

                  Beervelde, het feest van de tuin!

De herfsteditie van de Tuindagen in 2016 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 oktober van 10 tot 17 uur.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving.

Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.  

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Wij nemen u tijdens deze herfsteditie mee naar Canada, ons gastland.

De naam Canada is afgeleid van het indiaanse woord kanata, wat nederzetting betekent. Dit immens grote land is nog niet zo lang geleden volledig onafhankelijk geworden van Groot Brittanie (1982).

De nationale symbolen van Canada zijn beïnvloed door natuurlijke, historische en Aboriginalbronnen. Het gebruik van het esdoornblad als een Canadees symbool dateert uit de vroege 18e eeuw.  

Wij hopen u te verwonderen met de Royal Canadian Mounted Police, een optreden van een pipersband en te laten genieten van Canadese specialiteiten zoals maple syrop en pancakes. 

Wat onze exposanten ons aankondigen rond het thema:

  • meer info volgt later.

Nieuwe introducties:

  • meer info volgt later.

Andere initiatieven:

  • meer info volgt later.

Nieuwe standhouders:

Beervelde probeert steeds plaats te maken voor nieuwe exposanten. Dit jaar verheugt Beervelde zich dan ook de volgende exposanten voor het eerst te mogen ontvangen:

 

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde