WALFiLii - Groen voor Bedrijven - De Roode Hoeve

Standnummer : 472

Filip Engels

Krekelberg 141-143
2940 Hoevenen België
Telephone: +32 (0) 3 605 18 84
Mobile: +32 (0) 475 28 00 82

       

Fax: +32 (0) 3 605 14 09
filip@walfilii.com
www.walfilii.beWALFiLii mag zich de Belgische trots op vlak van handgemaakte plantenbakken noemen. Deze handgemaakte plantenbakken vervaardigd uit RVS en Cortenstaal staan voor duurzaamheid en hoogstaande kwaliteit. Naast het standaardgamma is WALFiLii gespecialiseerd in maatwerk. Zo kunnen WALFiLii creaties perfect geïntegreerd worden in ieder project.

WALFiLii biedt eveneens een uitgebreid gamma vuurschalen aan, ideaal voor sfeervolle avonden in de tuin. Ook zitkubussen, kruidenbakken en waterpartijen geven dat ietsje meer aan iedere tuin of terras. 

De Roode Hoeve is een plantenkwekerij van meer dan 10 HA aan het natuurgebied Het Rood. Deze beschikt over een uitzonderlijke collectie buxussen, buxuswolken, fruitbomen, grassen, vaste planten en bomen met een maatje meer.

In de prachtige showtuin aan de kwekerij kan u eveneens de exclusieve handgemaakte plantenbakken en vuurschalen van WALFiLii bewonderen.

Groen voor Bedrijven mag zich met haar 30 jaar groene ervaring zonder twijfel expert in groenaanleg en – onderhoud noemen. Initieel richtte het bedrijf zich voornamelijk op bedrijven, doch kwam door het succes ook veel vraag van particulieren. Momenteel is Groen voor Bedrijven actief in gans België. Het bedrijf werkt in overleg met tuin-en landschapsarchitecten of tekent zelf een plan uit. De focus ligt op de klant! 

  • Were present on the Garden Days in May 2014
  • Expected on the Garden Days in October 2014
Back


 
Your event in het Parc